Magunkról

Vállalkozásunk 2011-ben alakult, az a felismerés hívta életre, hogy a mai kor emberének alapvető igénye és joga a biztonságos élet. Mindannyian akik ebben az országban élünk tudjuk, hogy a bűnözési statisztikák egyre romlanak, egyre több a vagyon elleni bűncselekmény. Az RSZT SECURITY Kft. mindhárom alapító tagja a cég szolgáltatási körében található településen él, így saját magunk is tapasztaljuk, hogy növekszik a bűnözés kistérségünkben is.

A biztonság iránti igény fokozódása késztetett minket arra, hogy fő profilként a távfelügyeleti szolgáltatások üzemeltetését válasszuk. Gyorsan bővülő ügyfélkörünk és a nagy érdeklődés igazolja elméletünk helyességét, a helyi távfelügyeleti rendszer hiánypótló kiépítését.

Hisszük, hogy az emberek által megbízott biztonságtechnikai cégek olyanok, mint egy jó orvos, ha egyszer bevált, akkor továbbra is megtisztelik bizalmukkal. Működésünk erre épül és ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal szeretnénk Önök felé bizonyítani, hogy az RSZT SECURITY Kft. egy olyan partner, aki biztonságot tud nyújtani mai világunkban is.

Szolgáltatásaink

Részletes, személyre szabott ajánlatokért hívja a 
+36 70 775 1334 telefonszámot

24 órás diszpécser szolgálat

Ingatlan távfelügyelet

Pánik riasztás

Telephely őrzés

Információ: 70/775-1334
Riasztás lemondás: 70/774-1620
Diszpécser központ: Tiszaföldvár, Kossuth L. út 179.
Honlap: www.rsztsecurity.hu
E-mail: info@rsztsecurity.hu

RSZT Security Kft.

Ajánlja szolgáltatásunkat szomszédainak, ismerőseinek, barátainak és mi minden ön által közvetített szerződést kötő ügyfél után egy havi távfelügyeleti díjat jóváírunk az Ön részére!

(Az akció csak lakossági árutermékre vonatkozik!)
apartmentlockenvelopephoneheart-pulsehourglass