Tevékenységeink

Távfelügyelet

A riasztásjelzés nem szelektív, hiszen a sziréna hangjából nem lehet megmondani, hogy mi váltotta ki a jelzést, ráadásul a riasztó megszólalása bírhat ugyan valamilyen szintű elrettentő erővel, de valódi biztonságot nem tud adni.

Bizonyos jelzőrendszer típusok képesek SMS küldésére is, ám ezzel a megoldással is számos ponton meghiúsulhat a sikeres betörésvédelem. A mobil éppen ki van kapcsolva, vagy lemerült az akkumulátora, esetleg a családi nyaralás során senki sincs telefonközelben. Ön szerint mit tudna tenni egy betörés esetén még, akkor is ha gyorsan a helyszínre tud érni? 
A kivonuló szolgálatunk az alábbiakat teszi meg:
ellenőrzi a védett objektum épségét és zártságát,
átvizsgálja a helyszínt, lehetőség szerint megállapítja a riasztás okát,
tettenérés esetén feltartóztatja és a rendőrség kiérkezéséig visszatartja a bűncselekmény elkövetőjét,
biztosítja a helyszínt a rendőrség vagy a megbízó megérkezéséig és dokumentálja a riasztással kapcsolatos körülményeket.

24 órás diszpécser szolgálat

1. Alapesetben telefonon értesíti az eseményről az ügyfél által előre megadott illetékes személyek közül azt, aki elsőként elérhető, de támadásra utaló jelzés esetén nem telefonál, nehogy a hívással megzavarja a támadót, és ezzel tovább fokozza a veszélyhelyzetet.

2. A kivonuló szolgálatot a helyszínre küldve, az értesítendő személlyel folytatott telefonbeszélgetés révén vagy más szervezet (rendőrség, tűzoltóság, mentők, egészségügyi személyzet) bevonásával információt gyűjt a jelzés okáról.

3. Szükség esetén ellátja a távfelügyeleten rendelkezésre álló adatokkal, információkkal (pl. az orvosi segítséget kérő személy egészségügyi adatairól) a helyszíni intézkedést végző szolgálatot, szervezetet.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a diszpécser csak akkor kezelheti befejezettként az intézkedést, ha az az ügyfél szempontjából megnyugtatóan zárult le (pl. kiszabadultak a liftben rekedt utasok).

Pánikriasztó

Egészségügyi vészhívó rendszerünk folyamatos biztonságot nyújt idős, beteg, mozgásukban korlátozott vagy egyedül élő emberek számára otthonukban, hiszen a vészjelzések kezelését és a szükséges intézkedéseket távfelügyeleti központunk éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is 24 órában biztosítja. A segélyhívó készülékről küldött jelzéseket távfelügyeleti központunknál garantáltan fogadja valaki, és a korábban megadott információknak megfelelően intézkedik a gondozott érdekében.

Az egészségügyi vészhívók általában olyan kisméretű készülékek, amelyek akár nyakba akasztva is hordhatóak, így mindig kéznél lehetnek, ráadásul csak egy gombot kell megnyomni rajtuk, így használatuk egyszerűbb, mint a telefonoké.

További szolgáltatásaink

Személyre szabott ajánlatért hívja a
+36 70/775-1334 telefonszámot

• fegyveres járőrszolgálat

• kamera- és riasztórendszerek szerelése, üzemeltetése

• fegyveres értékszállítás

• személyi védelem

• értékmegőrzés

• rendezvény biztosítás

• telephely őrzés

Információ: 70/775-1334
Riasztás lemondás: 70/774-1620
Diszpécser központ: Tiszaföldvár, Kossuth L. út 179.
Honlap: www.rsztsecurity.hu
E-mail: info@rsztsecurity.hu

RSZT Security Kft.

Ajánlja szolgáltatásunkat szomszédainak, ismerőseinek, barátainak és mi minden ön által közvetített szerződést kötő ügyfél után egy havi távfelügyeleti díjat jóváírunk az Ön részére!

(Az akció csak lakossági árutermékre vonatkozik!)
envelopephone